Novice/Obvestila

Obvestila

OTVORITEV NOVE ENOTE

Ob Dolenjski cesti 442 je bila v soboto, 15. 9. 2018, v dopoldanskem času uradna otvoritev nove trioddelčne enote Pisanček. Modularne enote so bile pred preureditvijo v prostore za vrtec namenjene dodatnim razredom POŠ Lavrica. S krajšim programom so otvoritev enote popestrili otroci iz skupin Ptičkov in Žabic, župan Ivan Jordan ter ravnateljica vrtca Vera Šparovec pa sta uradno prerezala otvoritveni trak. Prisotni in straši novosprejetih otrok v to enoto, v kateri bodo 3 oddelki namenjeni otrokom I. starostne skupine, so si lahko ogledali nove prostore. Pričetek obratovanja nove enote je 1. oktober 2018.

          

OBVESTILO: DIETE, ZDRAVILA

Spoštovani starši,

za otroke, ki potrebujejo prilagojeno prehrano, je potrebno vsako šolsko leto prinesti novo zdravniško potrdilo z navodili za prehrano.

Vljudno prosimo, da v vrtec prinesete potrdilo v mesecu septembru, prav tako pa med šolskim letom, če se prilagojena prehrana ukine, ponovno uvede ali spremeni.

Čimprej prosim tudi potrdite, da ima otrok še dieto – sporočite kar na moj mail:

prehrana-vrtec.lavrica@siol.net

Prav tako vljudno prosim starše, ki imajo otroke, ki potrebujejo npr. epipen ali druga zdravila ali imajo zdravila za primer bolezni (vročinski krči in podobno), da me o tem obvestite po mailu in prinesete potrdilo.

Hvala za razumevanje.

Org. prehrane in ZHR

Barbara Gregorič Gorenc

NOVINCI 2018/19

Spoštovani starši novincev 2018/19! Obveščamo vas, da je na vabilu na sestanek za starše novincev prišlo do neljube napake in sicer v dnevu sestanka. Zato vas obveščamo, da bo sestanek v ČETRTEK, 7. 6. 2018 ob 18. uri in ne v torek. Hvala za razumevanje!        

   

Norice

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da imamo v vrtcu – enota BISERNIK skupina ZVEZDICE, TRI primere noric!

To je zelo nalezljiva virusna  bolezen z inkubacijsko dobo od 10 do 21 dni. Značilne srbeče izpuščaje spremljajo tudi vročina, glavobol in bolečine v sklepih.

Še prav posebna previdnost se priporoča  nosečnicam.

Lep pozdrav!

Barbara Gregorič Gorenc, ZHR

Vera Šparovec, ravnateljica

Obvestila Skupin

Medvedki: USPAVANKA ZA OVČKE

L. Prap: Prva ovčka je zaspana, nina, nana, nina, nana..., prva ovčka že leži. Druga ovčka je zaspana, nina, nana... Več...

Zajčki: Natečaj "Deluj eko- ohrani čebelo in smreko"

Organizatorja Medex in HOFER sta povabila vzgojitelje in učitelje, da otroke skozi poučno metodiko popeljete v svet narave in čebel... Več...

Zajčki: Prepevamo pesmice

KUŽA PAZI Kuža Pazi z repkom miga. vstane leže, tačko da, hišo čuva, jezno laja, če nikogar ni doma. Ko... Več...

Sončki: SONČEK JE IN JAZ SEM SKUŠTRAN-A

Meseca september in oktober sta za nami. Čas je hitro minil.Doživeli smo marsikaj. Doživetja so pisana, tako kot je... Več...

Medvedki: MOJ MEDVEDEK JAKA

I. Potočnik, G.Sulejmanovič Režemo, režemo, režemo veselo, režemo, režemo, pridno režemo. 2x Moj medvedek Jaka v gozd je odhlačal... Več...

Medvedki: TJA ČEZ REKO NI MOSTIČKA

A.Štefan Tja čez reko ni mostička, tja čez reko ni poti, a na sončni drugi strani sto in sto... Več...